Добре дошли в нашия магазин!

Количка

0 артикула

Сонар Garmin STRIKER Plus 4CV

-6%
Цена:460.00лв.
Каталожна цена:489.00лв.
Отстъпка:29.00лв. (5.93%)
Брой:

Quickdraw Contours - функция за изработване на подводна батиметрична карта. Демонстрация на вода:

 

 

4.3 "GPS сонар с водещи в индустрията сонарни възможности и Quickdraw Contours картографски софтуер

 

STRIKER ™ Plus 4cv с ярък 4.3-инчов дисплей и вграден GPS са снабдени с CHIRP сонар за кристално чисти изображения и графичен софтуер за изготвяне на карти Quickdraw Contours, който съхранява до 8000 кв. км. съдържание с контури от 1 фут (30, 48 см.). Вграденият GPS позволява да маркирате и навигирате до точки и показва скоростта на вашата лодка.

Garmin Quickdraw Contours

Никой не знае водите за риболов по-добре от вас и вашите приятели рибари. Докато се движите по бреговата линия и в различни дълбочини, софтуерът за картографиране Quickdraw Contours създава карти за риболов на местата, които сте били. Не са необходими специални знания. STRIKER ™ Plus 4cv вече може да съхранява до 8000 кв. км. от картите Quickdraw Contours с контури от 1 фут (30, 48 см).

CHIRP ClearVu яснота

STRIKER ™ Plus 4cv включва технологията Garmin CHIRP комбинирана с сканиращ сонар Garmin ClearVü ™ за почти фотографско, широко изображение на това, което минава под вашата лодка. Виждате ясно структурата, потопените предмети и рибата. Свързани с традиционния сонар Garmin CHIRP за забележително разделяне на целите, тази сонда ще Ви помогне да уловите повече риби.

CHIRP сонарна чистота

Fishfinder STRIKER ™ Plus 4cv включва технологията Garmin CHIRP за по-голяма яснота и детайлност, които сте очаквали от Garmin. Кристално чистите сонарни изображения осигуряват забележимо разделяне и разделителна способност на целите в плитка и по-дълбока вода. Долните контури са по-видими дори при по-високи скорости и шумовете на сигнала могат да бъдат потиснати на по-големи дълбочини за навременна интерпретация на това, което е отдолу.

GPS сонар

Вграденият GPS с висока чувствителност намира и поддържа позицията ви, където и да отидете във водата. GPS ви позволява да маркирате точки на различни места. Така че, ако рибата кълве на едно място, можете да я маркирате и да се върнете при нея на следващото си влизане. Маркирайте докове, рампи за лодки и други места в езерото и създайте маршрути обратно към тях за следващото пътуване. GPS също така позволява на STRIKER ™ Plus 4cv да показва вашата скорост на екрана, така че можете да бъдете сигурни, че се движите с правилната скорост за примамката, която използвате, или в зоните, контролирани от събуждане.

Създаден за вас

Комбинираният риболовен уред STRIKER ™ Plus 4cv прави риболова лесна работа и е построен да работи във всякаква среда. Ярък и четлив при слънцето дисплей дава ясна представа за това, което е под вашата лодка, дори и в най-слънчевите дни. По-големият екран ви дава по-добра представа за това, което се случва под лодката. Интуитивният потребителски интерфейс улеснява навигацията към всяка функция, от която се нуждаете, така че сте готови за всичко във водата.

  • Включва сонда за вградения традиционен CHIRP сонар Garmin, както и CHIRP ClearVü сканиращ режим.
  • Вграденият софтуер за картографиране Garmin Quickdraw ™ Contours позволява да създавате и съхранявате карти с контури (30, 48 см) за до 8000 кв. км.
  • Вграденият GPS позволява да маркирате точки, да създавате маршрути и да виждате скоростта на лодката.
  • Ярък екран 4.3" и интуитивен потребителски интерфейс.
  • Здрав дизайн за всяка риболовна среда.
Върни До Горе